Podiumkids

Theater Sonnevanck is onderdeel van Podiumkids. Een collectief van meer dan 20 gezelschappen die theater-, muziek- of dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De prachtige voorstellingen van deze gezelschappen worden onder de aandacht gebracht bij een breed publiek op de website www.podiumkids.nl en met de Podiumkids Prijs.

Op podiumkids.nl kan je grasduinen tussen ontzettend veel verschillende voorstellingen. Je kan zoeken op een plaats, een datum of een bepaalde leeftijd, zodat je precies dé voorstelling kan vinden die je zoekt!

Podiumkids Prijs

Podiumkids organiseert daarnaast de Podiumkids Prijs, de landelijke publieksprijs voor jeugdtheater. Van september tot en met mei mag je op www.podiumkids.nl/publieksprijs laten weten wat je van een bepaalde voorstelling vond. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten. De vijf voorstellingen die gemiddeld de hoogste score halen, worden genomineerd voor de Podiumkids Prijs. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar! De Podiumkids Prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Associatie van Podiumkunsten.

Ravi speelde heel goed mee in de show. Ik denk dat het heel veel tijd heeft gekost om Ravi te trainen.

Florian

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Sonnevanck!
We versturen de nieuwsbrief ca. 10 keer per jaar.