Coming of Age

CLUB Z. livestream

07-05-2021 t/m 08-05-2021

Een broodnodige komedie over de idealen van Generation Z.

Samen met 10 talentvolle jongeren van 12 t/m 15 jaar maken we dit jaar de Coming of Age-voorstelling CLUB Z. Een activistische komedie met bizarre situaties en de vaart van een Netflix-serie. Een ervaring die de wereld hoe dan ook verbetert.

Terwijl de aarde opwarmt, ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt komt een groep vrienden elke zondag bij elkaar in hun zelfgebouwde clubhuis in het bos. Dit is hun ecologische oase, hun safehouse voor de toekomst. Hier plannen ze hun verzet. Ze zetten thee van opgevangen douchewater, plaatsen zonnepanelen en fantaseren over het bevrijden van varkens. Maar ja… gaat dat nou iets veranderen? Laten we eerlijk zijn: wordt er eigenlijk wel naar ze geluisterd? Zijn ze niet veel en veel te soft? Moet het niet véél grootser, heftiger, radicaler?

Dan krijgt iemand een gevaarlijk idee… want als die Boomers niet willen luisteren, dan moeten ze maar voelen. We want climate justice! Now!

Credits

tekst Floor Leene | regie Daniël van Klaveren | muziek Felix Ruiter | spelers Joris Boerboom, Lynn Bulthuis, Mees Elfring, Anne van Elk, Lourdes Hammami, Hannah Knox, Jikke ter Laak, Cindy Li, Pien Lurvink en Frynja Velders | gastrollen Magda Nij Bijvank en Marike van Weelden | spelcoach en regieassistent Lukas Schmidt | regieassistent Anouk van Lith | video Bart Majoor & Bart Voorbergen | streamingoperator Jeroen Otten

Coming of Age

In de Coming of Age van Theater Sonnevanck krijgen jongeren tussen de 12 en 16 jaar de kans om zelf op het toneel te staan in een professionele theatervoorstelling. Ze ervaren hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een nieuwe wereld te scheppen, in de huid van een personage te kruipen en een publiek te laten lachen of te ontroeren.

De Coming of Age voorstelling is het jaarlijks terugkerende talentontwikkelingsproject van Theater Sonnevanck.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Sonnevanck!
We versturen de nieuwsbrief ca. 10 keer per jaar.