In de theaters

Engel met vieze voeten6+

01-02-2014 t/m 30-03-2014

Een muzikale familievoorstelling voor iedereen over vriendschap en heimwee. Over wat normaal is en wat niet, over ‘je aanpassen’ en hoe dat moet. En tot welke grens. Want voor je het weet ben je voor iedereen perfect aangepast, maar ben je zelf verdwenen.

Heidi is een weeskind. Haar vader en moeder zijn dood en haar tante heeft geen tijd meer. Dus de enige die overblijft om voor haar te zorgen is een hele oude, onbekende opa die op een hoge berg woont. Helemaal alleen. Want hij zegt dat alle mensen slecht zijn. Gelukkig is Heidi van zichzelf heel vrolijk en dat scheelt een hoop.

Een muzikale familievoorstelling voor iedereen over vriendschap en heimwee. Over wat normaal is en wat niet, over ‘je aanpassen’ en hoe dat moet. En tot welke grens. Want voor je het weet ben je voor iedereen perfect aangepast, maar ben je zelf verdwenen. Met meerstemmige jodelmuziek, koebellen en een koekoeksklokken-koor, nepsneeuw, dansende geiten, dirndl-jurken, lederhosen, een soort van berg en een hele dure, onhandige rolstoel.

Vrij naar ‘Heidi’.

Credits

tekst en regie Marije Gubbels | spel en zang Ilse Warringa, Rop Verheijen, Dennis Költgen en Martijn Bos | compositie muziek Martijn Bos | vormgeving Dieuwke van Reij | regie-assistentie / educatie Nadieh Tigchelaar

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Sonnevanck!
We versturen de nieuwsbrief ca. 10 keer per jaar.