Is dit het nou?10+

20-11-2016 t/m 30-11-2016

Is dit het nou? is een muzikale roadtrip met elektronische beats, verdrietige aria’s en popsongs bij het kampvuur.

Bennie, Willie en Adriana hebben een probleem: ze vinden dat het leven tegenvalt. Gisteren gingen ze nog lasergamen op een verjaardagsfeestje. Heel vet! Of… is dat nepgeweer eigenlijk best suf? En wat hadden ze zich verheugd op hun vakantie naar Italië. Maar dat is toch ook geen New York of Tokyo.

Vandaag gaat het gebeuren. Ze staan in alle vroegte op het station. Vlug in de eerstvolgende trein richting… Waar gaan ze naartoe? Ze hebben eigenlijk geen idee. Ze hebben niet eens een kaartje gekocht. Maar ze vertrekken, op zoek naar spanning en avontuur.

Is dit het nou? is een muzikale roadtrip met elektronische beats, verdrietige aria’s en popsongs bij het kampvuur. Over drie vrienden op zoek naar spectaculaire ervaringen, bloedstollende belevenissen en interessante mensen. Kunnen ze hun verwachtingen waarmaken? En is hun vriendschap sterk genoeg voor zo’n avontuur?

“Vermakelijke muzikale roadtrip van jonge makers.”

*** Theaterkrant

Credits

tekst Wessel de Vries | regie Janneke de Haan | compositie René Thie en Kaveh Vares | spel en zang Karlijn Hamer, Floyd Koster en Rik Witteveen | vormgeving Geartsje van der Zee

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Sonnevanck!
We versturen de nieuwsbrief ca. 10 keer per jaar.