Truckvoorstelling

Kind of Human14+

03-03-2025 t/m 30-05-2025

Kind of Human is een opzwepende, muzikale sci-fi-voorstelling op het snijvlak van mens en robot, empathie en geweld, vertrouwen en manipulatie.

Als mensen hun agressie op mensachtige robots uiten in plaats van op elkaar, is er dan een geweldloze toekomst mogelijk? River krijgt een uniek aanbod: Hij mag een experiment aangaan met AI robot Isa. Hij wordt gevraagd om de agressie die hij voelt tegenover de pestkoppen van zijn zus, op Isa los te laten. Maar dan blijkt Isa herinneringen te hebben en haar eigen bestaan in twijfel te kunnen trekken. Heeft ze dus een bewustzijn? Maakt dat haar meer mens dan bot? Kan River Isa dan nog wel pijn doen? En door wie wordt Isa eigenlijk aangestuurd?

Kind of Human is een opzwepende, muzikale sci-fi-voorstelling op het snijvlak van mens en robot, empathie en geweld, vertrouwen en manipulatie. Over onze dagelijkse zoektocht naar menselijkheid in dit digitale tijdperk. Hoe navigeren jongeren door deze overweldigende wereld waarin kunstmatige en menselijke intelligentie steeds meer van elkaar weg hebben?

Reserveren voor schoolvoorstelling

De theatertruck rijdt naar middelbare scholen en parkeert op het schoolplein. Er passen maximaal 85 bezoekers in de vrachtwagen en de voorstelling duurt ongeveer een lesuur.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op;

Lisanne Kooij
Relatiebeheer jongerenvoorstellingen
Theater Oostpool & Theater Sonnevanck,
T: 026 – 443 7655
E: educatie@theateroostpool.nl

Makers

Theater Oostpool Schudt je wakker

Theater Sonnevanck Avontuurlijk muziektheater voor het hele gezin

Abdel Daoudi Theatermaker en regisseur

Credits

regie Abdel Daoudi | tekst Vera Morina | coproductie Theater Oostpool | foto Nienke Veneboer

Technische informatie

Maximaal 82 leerlingen per voorstelling + 3 begeleiders

Deze nieuwe theatertruck biedt plaats aan 85 bezoekers en is voorzien van slimme innovaties zoals zonne-energie en klimaatbeheersing. De twee gezelschappen maken in deze theatertruck twee keer per jaar een productie waarmee langs middelbare scholen, MBO’s, theaters en festivals wordt gereisd. Regisseur Mart van Berckel regisseerde de eerste voorstelling die in deze truck in première is gegaan: SUPERTRAMP (12+).

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws over Sonnevanck!
We versturen de nieuwsbrief ca. 10 keer per jaar.